Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τρία σημεία στα Χανιά

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τρία σημεία στα Χανιά

Σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Δυτικής Κρήτης εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς, λόγω των χιονοπτώσεων, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον Δήμο Πλατανιά από την περιοχή Λάκκων προς Ομαλό και στον Δήμο Σφακίων από την περιοχή Κράπη προς Χώρα Σφακίων.

Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την περιοχή Φλώρια προς Παλαιόχωρα, του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δημοτική οδό Σπηλίου-Γερακαρίου του Δήμου Αγίου Βασιλείου, ενώ από το ένα ρεύμα διεξάγεται η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό Ρεθύμνου-Χανίων μετά την τοπική Κοινότητα Αγίου Ανδρέα στη θέση Κάμπος, και την Παλαιά Εθνική Οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου εντός του οικισμού Σταυρωμένου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3jUcCY6
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη