Ντέλετιτς: «Δεν έχει καμία σχέση η Λαμία με πριν»


Μια εντελώς διαφορετική Λαμία σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, βλέπει πλεόν όπως δήλωσε ο Μίλος Ντέλετιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε γνωρίζοντας πως είχαμε να παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Απόλλων είχε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και εμείς στο πρώτο. Αυτή η νίκη θα μας δώσει πολύ αυτοπεποίθηση. Πάμε σε κάθε παιχνίδι -όπως μας λέει και ο κόουτς- για τη νίκη, ώστε να πάρουμε βαθμούς και να σώσουμε την ομάδα.

Σε αυτό το γήπεδο ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις. Ξέραμε ότι ήταν για πόλεμο και νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό μπήκαμε πολύ καλά για να παλέψουμε και να κερδίσουμε βαθμούς. Ξέραμε στο 1-0 στο ημίχρονο, ότι θα μας πιέσει ο Απόλλωνας. Είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και έπαιζε εντός έδρας. Εμείς είχαμε κάποιες φάσεις στην κόντρα, αλλά το σημαντικό είναι πως δεν δεχθήκαμε γκολ για πέμπτη συνεχόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ο προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στους δύο μήνες που είναι εδώ. Δεν έχουμε καμία σχέση με την ομάδα πριν και νομίζω ότι τώρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη