Μαζικό κύμα στήριξης στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά την επίθεση Λιγνάδη: «Δεν μασάμε εμείς οι μέτριοι»

Facebook Σπύρος Μπιμπίλας

Εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν τη στήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «μέτριο» ηθοποιό μέσω του υπομνήματος στο οποίο και υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Ηθοποιοί και πολίτες τονίζουν την συμπαράστασή τους με το αιχμηρό σχόλιο του Τσαφούλια «Μέτριος Εγώ» να γίνεται viral. Χαρακτηριστικό και το σχόλιο του Δημήτρη Γαλάνη: «Δεν μασάμε εμείς οι μέτριοι». 

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή, Δημήτρης Λιγνάδης, καταφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον Σπύρο Μπιμπίλα και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, ο Λιγνάδης υποστήριξε ότι η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεση εδώ και χρόνια.

Όπως διατείνεται τα πρόσωπα που συγκροτούν το διοικητικό συμβούλιο και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους δεν τον βρίσκει σύμφωνο και για αυτό υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εκείνου και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο αυτής και «μέτριο» ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

Στην απάντηση που έδωσε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει:

«Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει… Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό. Αυτο μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους «μέτριους», που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι… Η άνοιξη θα ξανάρθει….», πλήθος κόσμου στο Twitter στέκεται στο πλευρό του προέδρου του ΣΕΗ.

Ακολούθως μετά την ανακοίνωση για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στο προφίλ του χαρακτηριστικά: 

Η ανάρτηση στο Facebook

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, σημειώνοντας:

«Λυπάμαι…..Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή
… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια…. Πρόσφατα, εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης… Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας… Λυπάμαι Δημήτρη».

 Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικά σχόλια χρηστών που στέκονται στο πλευρό του Μπιμπίλα στο Facebook και στοTwitter:

Χαρακτηριστική και η ανάρτηση του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια που ανέβασε στο προφίλ χαρακτηριστική φωτογραφία με τη φράση: «Μέτριος Εγώ» παραγράφοντας τον τίτλο της ταινίας του «Έτερος Εγώ» κάνοντας έτσι ένα αιχμηρό σχόλιο. 

metrios

mpimpilas1

mpimpilas2

mpimpilas3

mpimpilas4

{https://twitter.com/tzioumi/status/1365065981727551492?s=20}

{https://twitter.com/spirosbo/status/1365042244064002055?s=20}

{https://twitter.com/olspin21/status/1365001949012250640?s=20}

{https://twitter.com/migkitra/status/1364964788745494538?s=20}

{https://twitter.com/_bozonios_/status/1363868787259367427?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZSq7yd
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη