Eurovision 2021: Στις 10 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση από την ΕΡΤ του ελληνικού τραγουδιού

Eurovision 2021: Στις 10 Μαρτίου η επίσημη παρουσίαση από την ΕΡΤ του ελληνικού τραγουδιού

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί από την ΕΡΤ το «Last Dance», το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 65η Eurovision.

H ερμηνεύτριά του τραγουδιού Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τον σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα, για την ελληνική συμμετοχή και για τις λεπτομέρειες του βιντεοκλίπ που γυρίζεται αυτές τις ημέρες.

Η Στεφανία μίλησε για ένα πάρα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ ο Κώστας Καρύδας ανέφερε ότι το βιντεοκλίπ αφηγείται μία ιστορία φανταστική και ονειρική, η οποία πατάει στο μήνυμα του τραγουδιού ότι όλα στη ζωή είναι περαστικά και ότι κάθε τέλος φέρνει μια καινούργια αρχή.

Όπως είπε επίσης το βιντεοκλίπ θα είναι διαφορετικό από τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στο Ρότερνταμ, την οποία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το τραγούδι έχει δημιουργηθεί από τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τους Arcade και την Sharon Vaughn.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bvMI9f
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη