Μελέτης Ηλίας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Τα καλύτερα μας χρόνια» στο OPAP ARENA

Μελέτης Ηλίας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Τα καλύτερα μας χρόνια» στο OPAP ARENA

Ο δημοφιλής ηθοποιός Μελέτης Ηλίας αναλύει τα μεγάλα ματς σε Super League, Premier League και Serie A

Καλεσμένος στην εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ήταν ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και λάτρης του ποδοσφαίρου.

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», αλλά και ένθερμος φίλος της ΑΕΚ, σχολιάζει τον αγώνα του δικεφάλου με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 20/02 στις 19:30). Ακόμη, μιλά για την πολυαναμενόμενη είσοδο της αγαπημένης του ομάδας στο OPAP ARENA.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε ακόμα για τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στον αγώνα της Δευτέρας (22 Φεβρουαρίου στις 19:30).

Τέλος, μιλά στο Game Time για το ντέρμπι του Merseyside Λίβερπουλ-Έβερτον (Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 19:30) και τη σύγκρουση γιγάντων της Serie A, Μίλαν-Ίντερ (Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 16:00).

{https://youtu.be/fGGdzknl5bU}



via Ειδήσεις https://ift.tt/3keYbhD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη