Συνεχίζεται το πολύκροτο σίριαλ με τα ανοιγοκλεισίματα του Jumbo

Συνεχίζεται το πολύκροτο σίριαλ με τα ανοιγοκλεισίματα του Jumbo

Συνεχίζεται το... σίριαλ με τα αναοιγοκλεισίματα του Jumbo. Η εταιρία ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε με click inside και έτσι τελικά κλείνει τα καταστήματά της σε Αττική και στις υπόλοιπες κόκκινες περιοχές.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα τα Jumbo, άλλαξαν γνώμη και αργά χθες το βράδυ ανακοίνωσαν ότι τα καταστήματά τους στις κόκκινες περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, και δεν θα λειτουργούν ούτε με click away, ούτε με click inside.

Ωστόσο κανονικά θα λειτουργούν για τις παραπάνω περιοχές οι παραγγελίες μέσω eshop.

Τις τελευταίες ημέρες η εταιρία φαίνεται πως έχει αλλάξει αρκετές φορές γνώμη καθώς από τη μία στιγμή ανακοίνωσε το άνοιγμα των καταστημάτων στις κόκκινες περιοχές και από την άλλη το κλείσιμό τους.

Προς το παρόν στο facebook της εταιρίας, ανεβοκατεβαίνουν οι ανακοινώσεις ενώ στο e-jumbo.gr, αναγράφεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στις κόκκινες πειροχές.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:


«Μετά την ανακοίνωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του λιανεμπορίου στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας με τις μεθόδους click inside και click away, η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην λειτουργήσουμε τα καταστήματα Jumbo στις περιοχές αυτές.

Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα παράπονα των πελατών μας και το συμφέρον των εργαζομένων της Jumbo και της εθνικής οικονομίας, αναθεωρήσαμε την αρχική μας πρόθεση και καταβάλαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας με τον ίδιο πρακτικά τρόπο με τον οποίον λειτουργεί και η υπόλοιπη αγορά.

Δυστυχώς, η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbo αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας, δεν μας επιτρέπει εν τοις πράγμασι να λειτουργούμε με τον τρόπο που συμβιβαστικά επιλέξαμε, και, επιπλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκληφθεί ως μια προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης καταστρατήγησης των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης, την οποία παγίως στηρίζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη.

Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo στις «κόκκινες» περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) από αύριο, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων μας».

 via Ειδήσεις https://ift.tt/3cDOpne
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.