Δείτε Live το μπρα ντε φερ Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη

eurokinissi

Σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται στη Βουλή, με φόντο την υπόθεση Λιγνάδη, την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και για την παράταση του lockdown.

Τα «μαχαίρια ακονίζονται» εδώ και από πολλές μέρες και από τις δύο πλευρές, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στην ανάδειξη πολιτικών ευθυνών και κυβερνητικής συγκάλυψης στην υπόθεση Λιγνάδη και τη ΝΔ να περνά στην αντεπίθεση, καταγγέλλοντας απόπειρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κατηγορηθεί η κυβερνητική παράταξη για ανοχή στην παιδεραστία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εξαγγείλει «πακέτο» νομοθετικών πρωτοβουλιών για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης και θα καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να αποκηρύξει αναφορές στα social media που συνδέουν τη ΝΔ με την παιδεραστία. Μάλιστα αναμένεται να εξαπολύσει ολομέτωπη προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για πρακτικές βρώμικου πολέμου από εκδότες και ανώνυμα τρολ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας εκ νέου για συγκάλυψη στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ θα στηλιτεύσει την επιλογή Μαξίμου να αφήσει αλώβητη στο πόστο της την υπουργό Πολιτισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Τσίπρας θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει ευθέως δημοσιεύματα που τον εμφάνισαν αγκαλιά με τον Δ. Λιγνάδη, ως προϊόν μοντάζ.

Η διαδικασία στην Ολομέλεια θα ξεκινήσει με την ομιλία του πρωθυπουργού, θα ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αμέσως μετά θα τοποθετηθούν οι επικεφαλής των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Την συζήτηση θα κλείσει με τριτολογία, που υπολογίζεται νωρίς το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε Live τη συζήτηση από την Ολομέλεια της Βουλής:



via Ειδήσεις https://ift.tt/2P1UAYs
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη