Lockdown στην Αττική: Live τα μέτρα για κλειστά σχολεία, καταστήματα και απαγόρευση κυκλοφορίας

intime

Παρακολουθήστε live την εξειδίκευση των μέτρων στις 12:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Η εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χτες με διάγγελμά τους προς τον ελληνικό λαό θα γίνει σε λίγη ώρα από τον Νίκο Χαρδαλιά. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική με ανοιχτό το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί από τις 6 και για τις καθημερινές, σε περίπτωση που τα κρούσματα αυξηθούν δραματικά τις επόμενες ώρες. 

Παράλληλα, σχολεία και καταστήματα κλείνουν εντελώς για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες και μέχρι τις 28/2. Τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές βαθμίδες θα συνεχιστούν με τηλεκπαίδευση.

Τέλος, αναμένονται διευκρινήσεις για τους κωδικούς στο 13033. Συγκεκριμένα, θα ανακοίνωσει αλλαγές για το κωδικό 6 απαγορεύοντας την χρήση αυτοκινήτου για την μετάβαση των πολιτών σε άλλες περιοχές για άθληση.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aNOBxS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη