Εύοσμος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown (vids)

Εύοσμος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του lockdown (vids)

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο του Ευόσμου αρνητές των μέτρων κατά του κορονοϊού, διαδηλώνοντας ενάντια στο κλείσιμο του δήμου, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων του νοτιοαφρικανικού στελεχους.

Σύμφωνα με το ThessToday, οι συγκεντρωμένοι έκαναν λόγο για κοροϊδία και εξέφρασαν την οργή τους.

Μάλιστα ισχυρίζονται πως το κλείσιμο γίνεται για να εγκατασταθούν πρόσφυγες και μετανάστες στον δήμο, ενώ δηλώνουν πως θα καταθέσουν ψήφισμα ενάντια σε αυτό.

Σημειώνεται πως, πολλοί από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσαν μάσκες ή τις φορούσαν κάτω από το σαγόνι.

Υπενθυμίζεται πως, χθες με ανακοίνωσή του ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου χαρακτήρισε αναληθείς τις φήμες που αφορούν στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του δήμου.

«Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με αφορμή τις φήμες που διαρρέονται από συγκεκριμένα κέντρα και αφορούν στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου, ξεκαθαρίζει ότι είναι πέρα για πέρα αναληθείς.
Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της Αστυνομίας με το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Είναι δε προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία».

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός προτίθεται να τοποθετηθεί αναλυτικά για το θέμα σήμερα, στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου για το lockdown.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2OYep2Z
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη