Παυλάκης: «Μούφα» το lockdown στην Ελλάδα

Παυλάκης: «Μούφα» το lockdown στην Ελλάδα

O καθηγητής Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής, τόνισε ότι το lockdown στη χώρα δεν εφαρμόζεται και πρότεινε μέτρα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και περισσότερη τηλεργασία.

«Μούφα» χαρακτήρισε το lockdown που εφαρμόζεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού ο Γιώργος Παυλάκης.

Ο Ελληνας καθηγητής στη Νέα Υόρκη τόνισε ότι το lockdown δεν εφαρμόζεται, τουλάχιστον στο βαθμό που θα έπρεπε και συμπλήρωσε: «Οποιαδήποτε χαλάρωση, με μαθηματική ακρίβεια σε ορισμένες εβδομάδες θα είναι τσουνάμι».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «αυτό που κρατάει την Ελλάδα σε πολύ καλή κατάσταση σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης, είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό νομοταγών πολιτών και πειθαρχημένων».

Τέλος, πρότεινε ακόμη περισσότερη τηλεργασία, προσοχή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ «σε όσες δραστηριότητες είναι ανοιχτές, και είναι πολλές, πρέπει να προστατευτούν οι μεροκαματιάρηδες».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dNiHof
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη