Η λίστα με τις λίγες επιχειρήσεις που θα μείνουν ανοιχτές από αύριο και το lockdown στην Αττική

INTIME

Τις επιχειρήσεις οι οποίες θα είναι ανοιχτές με την έναρξη του lockdown στην Αττική από αύριο στις 6 το πρωί περιγράφει η απόφαση του Νίκο Χαρδαλιά. Λιανεμπόριο κλείνει εντελώς από αύριο και παραμένουν ανοιχτές μόνο επιχειρήσεις πρώτης ανάγκης.

Οι επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές είναι: Τα σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, pet shops, καθαριστήρια, υπηρεσίες τηλεφωνίας, καταστήματα οπτικών - ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα πώλησης περουκών ενώ τα ανθοπωλεία θα ανοίξουν εκτάκτως για του Αγίου Βαλεντίνου το Σάββατο και την Κυριακή. 

Οι παραπάνω επιχειρήσεις θα έχουν ωράριο 7 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ ενώ το Σάββατο το ωράριο θα είναι 7 το πρωί μέχρι τις 5:30 το απόγευμα.

Τις Κυριακές επιτρέπεται η λειτουργία μόνο των παντοπωλείων, ζαχαροπλαστείων, φούρνων κλπ έως τις 5:30 μ.μ. εφόσον ειδικότερες διατάξεις το επιτρέπουν. Τα σουπερ μάρκετ μπορούν να λειτουργούν για την εκτέλεση των ηλεκτρονικών τους παραγγελιών και έως τις 5:30 μ.μ.

Οι επιχειρήσεις εστίασης, συνεχίζουν να λειτουργούν με τις μεθόδους take away, drive-through και delivery.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aSxKK1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη