Προ των πυλών νέο lockdown στο Παρίσι

pixabay

Η γαλλική κυβέρνηση θα μελετήσει πρόταση για lockdown τριών εβδομάδων στο Παρίσι για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ.

«Είναι σαφές ότι αυτό θα εξεταστεί», σημείωσε ο Ατάλ σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοσταθμό France Inter, σημειώνοντας ότι έχει κάποιες αμφιβολίες αν ένα τόσο σύντομο λοκντάουν θα έχει αποτέλεσμα.

Αντιδήμαρχος του Παρισιού δήλωσε την Πέμπτη ότι το Παρίσι θα υποβάλει στην κυβέρνηση ένα σχέδιο λοκντάουν τριών εβδομάδων. Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ είχε δηλώσει ότι η Γαλλία θα επιβάλει μέτρα συμπεριλαμβανομένων lockdown κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου στο Παρίσι και 19 άλλες περιφέρειες από τις αρχές του Μαρτίου αν επιδεινωθεί η επιδημιολογική κατάσταση με την COVID-19.

Η Γαλλία δεν θα μπορέσει να αποφύγει νέα μέτρα lockdown δεδομένης της αύξησης που υπάρχει στα κρούσματα του νέου κορονοϊού, δήλωσε στο δίκτυο BFM TV ο επικεφαλής νοσοκομείου στη γαλλική πρωτεύουσα.

«Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουμε», σημείωσε ο Φιλίπ Ζουβέν, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι «πολύ τεταμένη» στην περιοχή του Παρισιού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ZTO6wY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη