#metoogreece.gr: Αυτή είναι η ιστοσελίδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

#metoogreece.gr: Αυτή είναι η ιστοσελίδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Πράξη έγινε ήδη μία από τις πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή,για την αντιμετώπιση του φαινομένου των σεξουαλικών παρενοχλήσεων, κακοποιήσεων και την εξουσιαστική βία στους χώρους εργασίας, το σχολείο, την οικογένεια, τις παρέες.

Μεταξύ όλων των άλλων πρωτοβουλιών, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου metoogreece στην οποία θα μπορούν τα θύματα να κάνουν live σε chat τις καταγγελίες τους.

Μάλιστα, στο twitter του πρωθυπουργού ανέβηκε ταυτόχρονα και ένα βίντεο για τον εν λόγω ιστότοπο και με το μήνυμα «σπάσε τη σιωπή», «είμαστε όλοι δίπλα σου», «μαζί σπάμε τη σιωπή».

{https://twitter.com/kmitsotakis/status/1359793910470606848?s=20}

Η ιστοσελίδα metoogreece.gr που δημιουργήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, είναι ένα εργαλείο της Πολιτείας στη διάθεση όλων των πολιτών, ώστε να ενημερώνονται για τα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης και εξουσιαστικής βίας και τις δράσεις καταπολέμησής τους.
Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον καθένα και την καθεμία να αντιδράσει σε κάθε μορφή παρενόχλησης και κακοποίησης. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν και σχετικά τηλέφωνα επικοινωνίας για καταγγελίες



via Ειδήσεις https://ift.tt/3dHbg1P
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη