Δύο μεγάλα ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr

Δύο μεγάλα ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr

Απόψε (22:00) η μάχη της Premier League Τότεναμ-Τσέλσι και αύριο (21:00) το ελληνικό «Clasico» της Euroleague Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Η 22η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται σήμερα (22:00) με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι. Ισόβαθμες με 33 πόντους είναι οι 2 ομάδες και θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να μην απομακρυνθούν από την τετράδα του Champions League.

Η Τότεναμ έχασε έδαφος μετά τις 2 τελευταίες ήττες με 1-3 από τη Λίβερπουλ και με 1-0 από τη Μπράιτον. Η Τσέλσι άλλαξε προπονητή και με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Χαμ και κέρδισε με 2-0 τη Μπέρνλι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει για το ντέρμπι της Premier League Τότεναμ-Τσέλσι 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ντέρμπι αιωνίων αντιπάλων στην Euroleague

Στο μπάσκετ ξεκινάει σήμερα η 24η αγωνιστική της Euroleague. Το μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο (21:00) στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Μονόδρομος είναι η νίκη για τους αιώνιους αντιπάλους, όχι μόνο για να ανέβουν στη βαθμολογία, αλλά και για το γόητρο.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε αύριο την «προσφορά της ημέρας» για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του. Προσφέρεται και πλήθος ειδικών στοιχημάτων τόσο πριν από την έναρξη του ελληνικού «Clasico» της Euroleague όσο και κατά τη διάρκειά του.

Έρχεται ο τελικός του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στο Αμερικάνικο ποδόσφαιρο. To βράδυ της Κυριακής θα διεξαχθεί στη Φλόριντα ο 55ος τελικός του NFL Τάμπα Μπέι Μπακανέρς-Κάνσας Σίτι, με το μεγαλύτερο κοινό σε γήπεδο την εποχή του κορωνοϊού. Θα γίνει παρουσία 25.000 φιλάθλων στο χωρητικότητας 65.000 θεατών «Raymond James Stadium».

Πολλές είναι οι προσφορές του Pamestoixima.gr και για τον τελικό του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, με πάνω από 200 στοιχηματικές επιλογές και 0% γκανιότα στην αγορά «Νικητής Αγώνα» έως την έναρξή του.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται, μεταξύ άλλων, για τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, τους παίκτες που θα γονατίσουν κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, αν θα εμφανιστεί η Ariana Grande στη σκηνή του Halftime Show, αν θα υπάρξει διαφήμιση σχετική με τον Πόλεμο των Άστρων, το χρώμα που θα έχει το υγρό που θα λούσουν τον νικητή προπονητή.

Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rmho3e
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη