SMS 13032: Με χρονόμετρο και «κόφτη» οι αγορές στα καταστήματα

SMS 13032: Με χρονόμετρο και «κόφτη»  οι αγορές στα καταστήματα

Με τη δημιουργία του νέου αριθμού, οι πολίτες θα στέλνουν SMS στο 13032 προκειμένου να βγουν στην αγορά, όταν τελειώσει το lockdown, ενώ θα έχουν στην διάθεσή τους συνολικά 3 ώρες για να κάνουν τις αγορές τους, είτε μέσω της μεθόδου click away είτε μέσω του click in shop.

Στην εφαρμογή της μετακίνησης των πολιτών για ψώνια με τον κωδικό στο sms 13032 προσανατολίζεται η κυβέρνηση, με περιορισμό τριών ωρών, με σκοπό τον περιορισμό του συνωστισμού, όταν ανοίξει η αγορά.

Ο συγκεκριμένος πενταψήφιος αριθμός θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αγορές στα καταστήματα του λιανεμπορίου και όχι τα σούπερ μάρκετ, στα οποία οι καταναλωτές θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στέλνοντας τον κωδικό 2 στο 13033.

Οι έξι γνωστοί κωδικοί για SMS που ισχύουν έως σήμερα θα παραμείνουν και δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτούς.

Ουσιαστικά, ο νέος 5ψήφιος αριθμός 13032 θα λειτουργεί σαν χρονόμετρο για τους καταναλωτές, ενώ δεν θα επιτρέπεται η αποστολή περισσότερου από ένα sms την ημέρα καθώς θα αναφέρει ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι επιτρεπόμενες μετακινήσεις  σε κατάστημα λιανικής.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aVIhW7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη