Η Superleague για το ΑΕΛ-Λαμία

Η τελευταία εκκρεμότητα από τον πρώτο γύρο, αναμένεται να κλείσει σήμερα με ένα κρίσιμο παιχνίδι, ανάμεσα στην τελευταία της βαθμολογίας ΑΕΛ και την ακριβώς από πάνω της, με πέντε βαθμούς περισσότερους, Λαμία. Πλέον κάθε νίκη, κάθε βαθμός είναι εξαιρετικής σημασίας.

Η ΑΕΛ

Προηγήθηκε στο Περιστέρι του Ατρομήτου, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Με αυτή την ισοπαλία παρέμεινε για 15οπαιχνίδι χωρίς νίκη, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της. Με τον Ατρόμητο προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Super League . Η ΑΕΛ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν το είχε καταφέρει ως τότε.

Έχασε 4-2 από την ΑΕΚ και ακόμα δεν έχει νίκη στην έδρα της στο πρωτάθλημα Super League! Της απομένουν τρία παιχνίδια, αυτό με τη Λαμία, ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός.

Είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα Super League, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να νικήσει στην έδρα της. Έχει δώσει 10 παιχνίδια, όπου έχει πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Η Λαμία

Μετά τη σπουδαία νίκη μέσα στη Ριζούπολη την περασμένη Πέμπτη, με πολλές αλλαγές έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 4-0 και τώρα παίζει το έκτο επίσημο παιχνίδι στη σειρά εκτός έδρας, πέμπτο για το πρωτάθλημα. Έπεσε στην 13ηθέση τη Δευτέρα, αφού είχε ανέβει με τη νίκη στη Ριζούπολη για πρώτη φορά στην 12η. Στην Τούμπα γνώρισε την ήττα, μετά από έξι αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Πλησίασε το ρεκόρ της στην κατηγορία, που είναι επτά. Δέχτηκε τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ, αφού κράτησε το «μηδέν» στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της, κάνοντας ρεκόρ στην κατηγορία. Έχασε στην Τούμπα, μετά από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στη Ριζούπολη. Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αφού ήταν αήττητη στα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας. Αυτά τα πέντε χωρίς ήττα στη σειρά είναι ρεκόρ στην κατηγορία για τη Λαμία.

Μεταξύ τους

Το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στις 6 Φεβρουαρίου στη Λαμία δεν έγινε, με το θέμα που προέκυψε με την ανάκληση των δελτίων της ΑΕΛ και αναμένεται να οριστεί και πάλι.

Έτσι οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές που δεν έχουν παίξει ακόμα στη σεζόν.

Η Λαμία είναι αήττητη στα έξι τελευταία, με την ΑΕΛ να έχει κερδίσει μόνο το πρώτο στην ιστορία τους στην κατηγορία, τον Δεκέμβριο του 2017.

Η Λαμία είναι αήττητη στη Λάρισα στις τρεις επισκέψεις της στο ΑΕΛ FC Αρένα. Τώρα το παιχνίδι τους γίνεται στο Αλκαζάρ.

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΛ: 1

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Λαμίας: 3

Γκολ: ΑΕΛ 5 – Λαμία 8

Με γηπεδούχο την ΑΕΛ


Νίκες ΑΕΛ: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Λαμίας: 2

Γκολ: ΑΕΛ 2 – Λαμία 6

Πέρσι

11.11.2019: ΑΕΛ – Λαμία 0-3

(39’ σουτ Τουράμ, 64’ σουτ Σκόνδρας, 72’ σουτ Σκόνδρας)

www.aelole.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη