Παραδίδουν τα κλειδιά τους οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης σε... κατσαρόλα (vid)

Παραδίδουν τα κλειδιά τους οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης σε... κατσαρόλα (vid)

Οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη παραδίδουν τα κλειδιά τους στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε μία συμβολική κίνηση έπειτα από σχετικές δηλώσεις του υπουργού.

Από το πρωί στον κήπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, έχουν ξεκινήσει την παράδοση των κλειδιών τους οι επιχειρηματίες της εστίασης προς τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται πως αυτή η κίνηση, ακολουθεί έπειτα από δηλώσεις του κυρίου Γεωργιάδη, όπου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά «Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ».

Οι επιχειρηματίες που παραδίδουν τα κλειδιά τους, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, συμπληρώνοντας μία υπεύθυνη δήλωση «πρώην επιχειρηματία» και τοποθετώντας τα κλειδιά μέσα σε μία κατσαρόλα. Αυτή η κινητοποίηση διαρκεί από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης εστιατόρων ψητοπωλών και καφέ μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης Γιάννης Φιλοκώστας σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η καθημερινή επιβίωση των επιχειρηματιών στην εστίαση έχει «σπαρτιάτικο χαρακτήρα» και συνέχισε πως «πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση πως πρέπει να είναι συμπαραστάτης και αρωγός και όχι εχθρός και απέναντί μας».

Ακόμη είπε, «Τα χρήματα που μας δίνει το κράτος δεν επαρκούν και τα χρέη σε λίγο διάστημα θα είναι τόσα πολλά, που θα αποτελέσουν "θηλιά" στον λαιμό μας. Σε λίγους μήνες τα χρέη θα συσσωρευτούν κι άλλο και δεν θα είναι πληρωτέα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3a8yCeG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη