Volley League Ανδρών: Αναβολή και στο ντέρμπι «αιωνίων», νέα κρούσματα στον Ολυμπιακό

eurokinissi

Ένα ακόμα ματς στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών, αναβάλλεται. Ο λόγος για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ανακοινώσει 15 κρούσματα συνολικά. Για τους Πειραιώτες είχε αναβληθεί το ματς με τον Μίλωνα για τη 12η αγωνιστική αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 13η.

Την Δευτέρα ανακοινώθηκε και η αναβολή του ματς του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου για τη 13η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

«Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

Δύο νέα κρούσματα στον Ολυμπιακό

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μετά τα τελευταία τεστ για COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, βρέθηκαν δυο ακόμη θετικά κρούσματα.

Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε δύο αθλητές. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δεκαεπτά θετικά, εκ των οποίων έντεκα είναι αθλητές και έξι μέλη του επιτελείου».

Πηγή: overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3khL9jg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη