Το αντίο των εκατοντάδων φίλων του youtuber, Antrea Rigo(vid)

Το αντίο των εκατοντάδων φίλων του youtuber, Antrea Rigo(vid)

Συγκλονισμένοι και γεμάτοι θλίψη οι φίλοι του γνωστού youtuber, Antrea Rigo,την επόμενη ημέρα από τον θάνατο του συγκεντρώθηκαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος όπου σκοτώθηκε σε επικίνδυνη κόντρα με έναν φίλο του. Τα πλάνα από το μεγάλο πλήθος που βρέθηκε στο σημείο μαρτυρούν τη δημοφιλία του.

Ο Rigo βράδυ της Τρίτης 23/2 επιχείρησε μαζί με έναν φίλο του να κάνουν μια επικίνδυνη κόντρα στον περιφερειακό του Αιγάλεω.

Η κόντρα αυτή είχε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δύο αναβάτες προσπαθούν να περάσουν δίπλα - δίπλα ο ένας από τον άλλο σε ανάποδη κόντρα, με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το βίντεο - όπως πάντα- κατέγραφε η κάμερα του Rigo.

οι δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες, 25 και 30 ετών, να χάσουν τις ζωές τους επί τόπου.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/02) οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κυριολεκτικά κομματιασμένες τις μηχανές.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στους φίλους και τους followers του νεαρού που γέμισαν τα social media με μηνύματα στη μνήμη του.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, δεκάδες νέοι με μηχανές και χωρίς, μαζεύτηκαν στο σημείο που σκοτώθηκαν τα δυο παιδιά, για να τιμήσουν τη μνήμη τους.

Δείτε τα βίντεο από την συγκέντρωση αποχαιρετισμού στον Antrea Rigo.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kmioC1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη