Κατέγραφε με κάμερα το μοιραίο τροχαίο ο youtuber Rigo (vid)

Κατέγραφε με κάμερα το μοιραίο τροχαίο ο youtuber Rigo (vid)

Τραγικό θάνατο βρήκαν τη νύχτα δύο νεαροί όταν προσπάθησαν να κάνουν μια παράτολμη κόντρα με τις μηχανές τους στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω. Ο ένας από τους αδικοχαμένους νεαρούς με το ψευδώνυμο Rigo, είναι γνωστός μηχανόβιος youtuber και μάλιστα φαίνεται ότι κατέγραφε με κάμερα τη μοιραία κόντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαν σχεδιάσει να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο, πηγαίνοντας αντίθετα. Ωστόσο οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να σκοτώθηκαν ακαριαία.

Ο Rigo λάτρευε την ταχύτητα και τα κόλπα πάνω στη μηχανή, τα οποία βιντεοσκοπούσε και στη συνέχεια ανέβαζε στο κανάλι του στο Youtube. Λάτρεις των δρόμων παρακολουθούσαν τα βίντεο δίνοντας πολλά views και likes.

Φαίνεται πως ο youtuber Αντρέας Ρίγκο, είχε ανοιχτή την κάμερά του, για να καταγράψει το «κόλπο» που ήθελαν να κάνουν οι δύο φίλοι, ενώ ανέβαζε και συχνά στο διαδίκτυο βίντεο με τη μηχανή του.

Το «αντίο» των φίλων του

Οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν με φωτογραφίες, όπου φαίνεται ο γνωστός Youtuber να κάνει τα κόλπα του σχεδόν στον αέρα. «Καλό παράδεισο τιμοναρα να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.....23/02/2021 R.I.P. Legend» έγραψε ένας από αυτούς.via Ειδήσεις https://ift.tt/2PayX8x
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.