Μάθε πού ψηφίζεις: Το Υπ. Εσωτερικών γράφει «Εκλογές 2021» και... διευκρινίζει το σφάλμα

twitter

«Όχι» στις πρόωρες εκλογές είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο STAR το απόγευμα της Τετάρτης, όμως το υπουργείο Εσωτερικών έχει... «διαφορετική άποψη», καθώς στη σελίδα του γράφει «Εκλογές 2021».

«Τροφή» στα σενάρια για πρόωρες εκλογές εντός του 2021, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς στη σελίδα του «Μάθε που ψηφίζεις», στην οποία οι πολίτες μπορούν να μάθουν τα εκλογικά τμήματα στα οποία ανήκουν, γράφει «Εκλογές 2021».

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Ιανουάριο, με τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα να παίρνουν... «φωτιά».

{https://twitter.com/spigaro/status/1379840750574317572?s=20}

Διευκρινίσεις από το ΥΠ.ΕΣ. για το σφάλμα που εντοπίστηκε στην πλατφόρμα του ΥΠΕΣ «Μάθε που ψηφίζεις»

Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, σχετικά με την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Μάθε που ψηφίζεις» στην οποία εμφανίστηκε για λίγη ώρα ο τίτλος «Εκλογές 2021» επισημαίνουμε τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διαδικασίας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup), εξαιτίας τεχνικού σφάλματος στον σχεδιασμό του συστήματος, εμφανίστηκε στην πλατφόρμα η τρέχουσα χρονολογία (2021) ως χρονολογία εκλογών.

{https://twitter.com/LStamellos/status/1380064770649378816?s=20}

Άμεσα ενημερώθηκε η ανάδοχος εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της ιστοσελίδας, η οποία προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και αποκατέστησε σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα που ανέκυψε.

Η πλατφόρμα συνεχίζει να «τρέχει» κανονικά και έχει επανέλθει στην πρότερη μορφή της, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία της έχει χαρακτήρα αρχείου.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία επιχειρείται είναι παντελώς αυθαίρετη και εκτός τόπου και χρόνου.via Ειδήσεις https://ift.tt/2Q8hcqY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.