Θρίλερ στον Ερυθρό Σταυρό με νεκρό διασωληνωμένο, εξετάζεται αν κάποιος αποσύνδεσε το οξυγόνο

Eurokinissi

Ερευνάται αν ο θάνατος 76χρονου ασθενούς με κορονοϊό μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, προκλήθηκε από δολιοφθορά, καθώς θεωρείται πιθανό κάποιος να αποσύνδεσε ή να του έκοψε τα καλώδια.

Σε υπόθεση – μυστήριο εξελίσσεται ο θάνατος 76χρονου ασθενούς με κορονοϊό μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, γεγονός που ήδη ερευνά η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που βρίσκονται υπο διερεύνηση, κάποιος φαίνεται να αποσύνδεσε σε ή να έκοψε τα καλώδια του ασθενούς ο οποίος έπασχε από κορονοϊό.

Ο άνδρας ήταν διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο νοσηλείας και οι γιατροί, κατά πληροφορίες, διαπίστωναν ότι τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν αισθητά πριν τελικά αποβιώσει το απόγευμα, γεγονός που έκανε τους γιατρούς να αναρωτηθούν τι έφταιξε και να το διερευνήσουν παραπάνω.

 Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, όπως αναφέρουν, ότι κάποιος προκάλεσε δολιοφθορά στον σωλήνα που του παρείχε οξυγόνο, με αποτέλεσμα ο ασθενής τελικά να καταλήξει.

Η αστυνομία έχει αναλάβει ήδη τη διερεύνηση της περίεργης αυτής υπόθεσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Στον θάλαμο όπου νοσηλευόταν ο 76χρονος, δεν φαίνεται να ήταν μόνος του ενώ εξετάζονται και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που είχαν πρόσβαση σε αυτόν καθώς όλα τα ενδεχόμενα προς το παρόν παραμένουν ανοιχτά.

Το βασικό ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν είναι αν υπήρξε κάποιου είδους τεχνικό πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανήματος ή αν τελικά υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα που κρατούσε στη ζωή τον 76χρονο ασθενή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3cZOIsp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη