Συναγερμός στη Λαμία για δεκάδες κρούσματα σε κέντρο νεοσυλλέκτων

Συναγερμός στη Λαμία για δεκάδες κρούσματα σε κέντρο νεοσυλλέκτων

Σε εκκολαπτήρια μετάδοσης της covid-19, εξελίσσονται τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) ανάμεσά τους και το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία.

Η κατάταξη της 2021 Β'/ΕΣΣΟ από 8 έως 11 Μαρτίου για όσους κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας και κυρίως από 16 έως 19 Μαρτίου των στρατεύσιμων κλάσεως 2023 (γεννημένοι το 2002), φαίνεται να εκτόξευσαν τις μολύνσεις σε όλα τα στρατόπεδα της χώρας.

57 τα κρούσματα στο ΚΕΥΠ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο ΚΕΥΠ το τελευταίο 3ημερο φέρεται να έχουν ανιχνευθεί 57 κρούσματα covid-19, περιστατικά που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο Ελληνικός Στρατός, χωρίς νοσηλείες εκτός στρατοπέδου ή κάποιου στρατιωτικού νοσοκομείου.

Πρόκειται στη συντριπτική πλειοψηφία για περιστατικά ασυμπτωματικά ή στη χειρότερη περίπτωση ασθενών που περνούν ήπια τη νόσο, χωρίς βέβαια να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία. Σημειώνεται πάντως ότι το υγειονομικό πρωτόκολλο του Στρατού περιγράφεται ως πιο αυστηρό. Στις οδηγίες του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται ότι οι στρατεύσιμοι που ανιχνεύονται μετά την κατάταξη τους θετικοί, παραμένουν κανονικά σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους εντός του στρατοπέδου (εκτός αν είναι κάτι πιο σοβαρό).

 via Ειδήσεις https://ift.tt/39A4XKx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.