Αγωνία τέλος: Στις 11:00 o ανασχηματισμός

Αγωνία τέλος: Στις 11:00 o ανασχηματισμός

Στις 11:00 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει, τον ανασχηματισμό και τις αποφάσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Τέλος στα σενάρια για το αν και πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός μπαίνουν με επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού οτι ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Τα τηλέφωνα στους νέους υπουργούς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και σε λίγη ώρα απο τώρα θα γνωρίζουμε όλες τις αλλαγές.

Στις 11:00 ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Το Υπουργικό Συμβούλιο είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη (31/8) αλλά ακυρώθηκε στη «σκιά» των ανακοινώσεων για τον ανασχηματισμό.

Ο κ. Οικονόμου θα ανακοινώσει τα νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην κυβέρνηση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ενώ, το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάσει με τη νέα σύνθεσή του την Πέμπτη.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38tSPd0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.