Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα για τον βιασμό της 17χρονης, τι είπε ο δικηγόρος του (βίντεο)

Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα για τον βιασμό της 17χρονης, τι είπε ο δικηγόρος του (βίντεο)

Ο άσος του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδ, κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης. Θα ετοιμάσουμε πλήρες υπόμνημα προς την κα. ανακρίτρια, λέει ο δικηγόρος του

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο Ρούμπεν Σεμέδο εξήλθε από τον Εισαγγελέα, με χειροπέδες στα χέρια, ενώ στον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού απαγγέλθηκε η κατηγορία του ομαδικού βιασμού 17χρονης. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αυριο στις 11 το πρωί

«Είναι παντελής η άρνηση της κατηγορίας από τον κ. Σεμεδο, νομίζω ότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποκλείουν αυτό καταγγέλθηκε και θα ετοιμάσουμε πλήρες υπόμνημα προς την κα. ανακρίτρια», δήλωση δικηγόρου, Σταύρος Γεωργόπουλος.

{https://youtu.be/b9ar7hehtLg}

Τι αναφέρει η ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μια ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mHBA07
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη