Έγκλημα στον Βόλο: Ομολόγησε 34χρονος ότι δολοφόνησε τον επιχειρηματία - Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινομάχαιρο

Έγκλημα στον Βόλο: Ομολόγησε 34χρονος ότι δολοφόνησε τον επιχειρηματία - Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινομάχαιρο

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 34χρονος, για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα σε βάρος 41χρονου επιχειρηματία στο Βόλο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα στο Βόλο, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο πήγα σε σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ο δράστης με συγγενικά του πρόσωπα.

Εκεί ο δράστης, ύστερα από μεταξύ τους λογομαχία, τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού, ενώ επιπλέον του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι με θλων όργανο.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Το έγκλημα έγινε στις 5.30 χθες το απόγευμα στο Βόλο με θύμα έναν 41χρονο, στην Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό.

Ο 41χρονος, μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα πιθανόν με σφυρί στο κεφάλι, ενώ ο δράστης φέρεται να έβγαλε από το σπίτι το πτώμα (που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι), σε θέση μπρούμυτα γυμνός από τη μέση και πάνω και καθάρισε το σπίτι από τα αίματα!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3811wez
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη