Παραολυμπιακοί: Συγκινημένος στην απονομή του μεταλλίου ο Κωνσταντινίδης, συγχαρητήρια απο Μητσοτάκη - Δένδια (βίντεο)

Παραολυμπιακοί: Συγκινημένος στην απονομή του μεταλλίου ο Κωνσταντινίδης, συγχαρητήρια απο Μητσοτάκη - Δένδια (βίντεο)

Απονεμήθηκε το ασημένιο μετάλλιο στον έλληνα παραολυμπιονίκη Θανάση Κωνσταντινίδη, τον οποίο συνεχάρησαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Παρέλαβε σήμερα το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο ο Θανάσης Κωνσταντινίδης.

Ο αθλητής κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32, χαρίζοντας το τέταρτο μετάλλιο στην Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 51 ετών αθλητής, έχοντας ως κορυφαία επίδοση τα 38.68μ, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος της κορίνας F32. Πρώτος αναδείχθηκε ο Λίου Λι με κορυφαία βολή στα 45.39μ και την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γουαλίντ Φεράχ με 35.34μ.

Ο Κωνσταντινίδης είχε λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο άθλημα της σφαιροβολίας, καταρρίπτοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ με βολή στα 10 μέτρα και 39 εκατοστά!

Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη - Δένδια

Συγχαρητήρια στον Θανάση Κωνσταντινίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, έστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μας έκανε περήφανους για ακόμη μία φορά!», αναφέρει στον λογαρισμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://ΟχρήστηςPrimeMinisterGRστοTwitter:"ΟΘανάσηςΚωνσταντινίδηςκατέκτησετοασημένιομετάλλιοστηρίψηκορίναςF32στουςΠαραολυμπιακούςΑγώνεςμενέοευρωπαϊκόρεκόρ!Τουαξίζουνπολλάσυγχαρητήρια,μαςέκανεπερήφανουςγιαακόμημίαφορά!#Paralympics"/Twitter

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Αθανάσιο Κωνσταντινίδη ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες του Τόκιο, με τον Παραολυμπιονίκη μας Αθανάσιο Κωνσταντινίδη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα F32. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3yvBhrA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη