Χανιά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σταμάτησε επίδοξο ληστή

Χανιά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σταμάτησε επίδοξο ληστή

Επίδοξος ληστής βγήκε στα Χανιά για το... μεροκάματο αλλά για κακή του τύχη έπεσε πάνω σ' έναν αστυνομικό έστω κι αν ήταν εκτός υπηρεσίας.

Το πρωί της Δευτέρας ο κλέφτης πήγε σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών προσποιούμενος ότι θέλει να αγοράσει ένα κινητό τηλέφωνο. Ο υπάλληλος έφερε τη συσκευή και εκείνη την ώρα άρπαξε το κουτί και έτρεξε προς την έξοδο.

Την ίδια στιγμή στο κατάστημα έμπαινε ο αστυνομικός, που παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός υπηρεσίας, κυνήγησε τον κλέφτη όταν είδε τον υπάλληλο να προσπαθεί να τον σταματήσει. Τελικά ο αστυνομικός μπόρεσε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να έρθουν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που προχώρησαν στην σύλληψη του.

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Στη συνέχεια ο αστυνομικός μίλησε στο Zarpanews.gr και τόνισε ότι έδρασε χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. «Έτρεξα κι εγώ, τον προλάβαμε στο φανάρι στο τέλος του τετραγώνου και τον ακινητοποιήσαμε. Δεν το πήρε από τη βιτρίνα. Ο συγκεκριμένος είχε προσποιηθεί ότι θέλει να αγοράσει το κινητό, στο τέλος ο πωλητής έφερε το κουτί με τη συσκευή και εκείνος το άρπαξε και το έβαλε στα πόδια», ήταν τα λόγια του αστυνομικού που δεν θέλησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gG1hug
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη