Στέλιος Αργυρόπουλος: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής σε βάρος του Ολυμπιονίκη του πόλο

Στέλιος Αργυρόπουλος: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής σε βάρος του Ολυμπιονίκη του πόλο

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος είχε πέσει θύμα κλοπής την ημέρα που επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με το ασημένιο μετάλλιο στο πόλο των ανδρών.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε βρει παραβιασμένο το αυτοκίνητό του, από το οποίο έλειπαν και μία σειρά από ενθύμια από την Ολυμπιάδα της Ιαπωνίας. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε όμως τελικά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, η οποία και συνέλαβε έναν αλλοδαπό για την κλοπή και πλέον αναζητά και τον συνεργό του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, η υπόθεση κλοπής από σταθμευμένο όχημα αθλητή, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 11-8-2021 στον Πειραιά.

Σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο δράστης έσπασε δύο τζάμια του σταθμευμένου οχήματος, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε βαλίτσα και τρεις τσάντες, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα και ενδύματα του αθλητή.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2W5WMC0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη