Στον Δήμο Νέας Σμύρνης συγκεντρώνουν σχολικά είδη για παιδιά

Στον Δήμο Νέας Σμύρνης συγκεντρώνουν σχολικά είδη για παιδιά

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος Νέας Σμύρνης, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Την ονόμασε «Πάμε Σχολείο» και η δράση προβλέπει συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη, καθώς οι οικογένειές τους αδυνατούν να τα αγοράσουν.

Η συλλογή θα γίνεται υπό τον συντονισμό της Κοινωνικής Υπηρεσίας του δήμου, καθημερινά από αύριο (31/8) έως και την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, με σημείο παράδοσης το Κέντρο Κοινότητας της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 14).

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι σχολικές τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στιλό, χαρτικά, τετράδια, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, μπογιές και ό,τι άλλο χρειάζεται ένας μαθητής και θα παραδοθούν στις δικαιούχους οικογένειες με απόλυτη εχεμύθεια. Σύμφωνα με την οδηγία του ιατρού εργασίας γίνεται παράκληση προς τους δημότες, ώστε η προσφορά των ειδών να είναι σε πλαστική ή πλαστικοποιημένη συσκευασία και όχι σε χάρτινη ή υφασμάτινη, έτσι ώστε να απολυμανθούν πριν τη διανομή τους, στο πλαίσιο προφύλαξης από την covid-19.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mKr4FF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη