Λαμία: Η Επιδρομή του Τσιμέντου

Η Επιδρομή του Τσιμέντου

Πιστεύαμε ,στη Λαμία μας, ότι το "τσιμέντωμα" της Ακρόπολης είναι κάτι μακρινό και σε κάθε περίπτωση δεν σχετίζεται με την Πρωτεύουσα της Στερεάς. Διαβάζαμε την είδηση με μια κάποια "συμπάθεια" προς τους Αθηναίους που υφίστανται ακόμα μια "τσιμεντοποίηση" του καθημερινού τους φυσικού περιβάλλοντος.

Λες και τα μπετά στην Ακρόπολη δεν μας αφορούν όλους.

Φαίνεται, όμως, ότι το τσιμέντο είναι ασταμάτητο. Μόλις κατέλαβε την Πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας και στρώνεται ακατάπαυστα επί κάθε δυνατής επιφάνειας. Ρέει παντού. 

Οι αντι-οικολογικές, αντι-αισθητικές , αντι-δροσιστικές ιδιότητες του τσιμέντου καταστρέφουν την αισθητική αλλά και οικολογική λειτουργία της Πόλης μας και επιφέρουν τεράστια αύξηση του θερμικού φορτίου της. Διαλύουν κάθε δυνατότητα αναψυχής των κατοίκων και αποτρέπουν κάθε επισκέπτη από το να έρθει στην Πόλη μας.  Δεδομένου μάλιστα ότι το "ξήλωμα" τόσο εκτεταμένων τσιμεντοστρώσεων είναι εξαιρετικά δύσκολο, υποθηκεύουν και το μέλλον της Πόλης.

Όχι άλλο τσιμέντο

Παναγιώτης Ιακωβής



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη