Γαμήλιο κορονογλέντι και παραλίγο...ξύλο στην Εύβοια, δεν γλίτωσαν τις «καμπάνες» (βίντεο)

Γαμήλιο κορονογλέντι και παραλίγο...ξύλο στην Εύβοια, δεν γλίτωσαν τις «καμπάνες» (βίντεο)

Ασχημη κατάληξη είχε το γλέντι ενός γάμου στο Πευκί της Βόρειας Ευβοίας αφού οι καλεσμένοι αποφάσισαν να παραβλέψουν τα μέτρα για τον κορονοϊό. Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το βράδυ του Σαββάτου και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με τους αστυνομικούς.

Ο γάμος του ζευγαριού, όπως μεταδίδει το eviathema.gr, πραγματοποιήθηκε σε Ιερό Ναό της περιοχής και όπως είναι φυσικό το ζευγάρι παρέθεσε δείπνο μετά ζωντανής μουσικής. Κατά την διάρκεια του γλεντιού κάποιοι καλεσμένοι θέλησαν να χορέψουν στην πίστα της ορχήστρας. Μετά από καταγγελία, κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος με τον διοικητή έσπευσαν στο σημείο "πιάνοντας στα πράσα" τον κόσμο να χορεύει.

Άμεσα στον ιδιοκτήτη σημειώθηκε πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος.

Φανερά εκνευρισμένοι οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης παραπονέθηκαν έντονα για τις ενέργειες των αστυνομικών, αναφέροντας ότι δεν κάνουν κάτι παράνομο και να πάνε στα μπαράκια και τις πλατείες που είναι γεματα ενώ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.


 



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3mODlcd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη