Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Λούντκβιστ - Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Λούντκβιστ - Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στο «τριφύλλι»

Ο Σουηδός χαφ Ραμόν Λούντκβιστ έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά το deal με τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος μέσος θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ολλανδική ομάδα αφορά στον μονοετή δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς που υπολογίζεται περίπου στα 800.000 ευρώ. Το θετικό στην περίπτωση του Λούντκβιστ είναι πως έχει πραγματοποιήσει όλη την προετοιμασία με τη Χρόνινχεν και έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα.

«Σίγουρα χρειάζεσαι λίγο χρόνο προσαρμογής όταν έρχεσαι σε μια νέα ομάδα. Γενικά όμως είμαι fit και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Θα δείξω με τη δουλειά μου στον αγωνιστικό χώρο έμπρακτα αυτά που μπορώ», ήταν τα πρώτα λόγια του κατά την άφιξή του.

Ο Σουηδός ξεκίνησε την καριέρα του στη θυγατρική της Αϊντχόφεν Jong PSV, το 2015 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην PSV. Το 2019 μετακόμισε στην Μπρέντα και λίγο καιρό μετά μετακινήθηκε στη Χρόνινχεν.

Την περασμένη σεζόν έκανε 27 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με τρία γκολ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mxaEA3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη