Αγωνία για την διασωληνωμένη έγκυο στο Ηράκλειο, μάχη και για το βρέφος

Αγωνία για την διασωληνωμένη έγκυο στο Ηράκλειο, μάχη και για το βρέφος

Έγκυος 36 ετών, που διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης, με κορονοϊό. «Έχει βαριά πνευμονία. Φοβούνται και για το μωρό οι γιατροί», είπε ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βενιζέλειου νοσοκομείου, η 36χρονη εγκυμονούσα νοσηλευόταν στη μονάδα COVID και λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας, μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε και παραμένει μέχρι σήμερα σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με το σύζυγο της 36χρονης, η ίδια υποστήριξε πως εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ και κόλλησε κορονοϊό από ασυμπτωματικό συνάδελφό της.

 

«Στην αρχή είχε δέκατα και έβηχε συνέχεια. Τη βάλανε στο νοσοκομείο και μετά την έστειλα στον Ηράκλειο. Της γύρισε σε πνευμονία. Μιλήσαμε και μου λέει ότι είναι καλά. Αργότερα μου έστειλε μήνυμα ότι θα την ετοιμάσουν για την εντατική», είπε ο σύζυγος της 36χρονης στο MEGA. Η 36χρονη, όπως υπογράμμισε ο σύζυγός της, σκόπευε να εμβολιαστεί αφότου γεννήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Βενιζελείου αναφέρει: «Τριανταεξάχρονη η οποία διανύει την 24η εβδομάδα κύησης, νοσηλευόμενη στην Κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου μας, μεταφέρθηκε στις 27/08/2021 λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID, όπου διασωληνώθηκε και παραμένει μέχρι σήμερα σε σοβαρή κατάσταση».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38pt25V
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη