Χωρίς Κιάμο και Γονίδη η νυχτερινή Αθήνα για μία εβδομάδα

Χωρίς Κιάμο και Γονίδη η νυχτερινή Αθήνα για μία εβδομάδα

Λουκέτο για επτά ημέρες έβαλαν το βράδυ του Σαββάτου (28/8) οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και ο Σταμάτης Γονίδης. 

Σε έλεγχο των ειδικών κλιμακίων διαπιστώθηκε πως οι θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι κάτι το οποίο απαγορεύεται λόγω κορονοϊού.

Οι ιδιοκτήτες των δύο νυχτερινών κέντρων «Ποσειδώνιο» και «Frangelico» αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε η μη τήρηση των μέτρων προστασίας στο πλαίσιο της αναχαίτισης της πανδημίας, θα κληθούν επίσης όπως μετέδωσε ο Alpha να πληρώσουν πρόστιμα ύψος 10.000 ο καθένας.

Πριν από λίγες ημέρες η Αστυνομία επέβαλε λουκέτο και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22/8) είχαν εντοπιστεί μαζικές παραβάσεις των μέτρων κατά της πανδημίας.

Τα κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 κι εντόπισαν ότι πέντε πελάτες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν υπήρχε επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορούν να εξυπηρετηθούν, ενώ υπήρχαν κι αρκετοί όρθιοι, κάτι που απαγορεύεται.

Εκτός του λουκέτου, στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ. Βάσει πληροφοριών που μετέδωσε το MEGA, ο έλεγχος έγινε κατόπιν καταγγελίας για παραβίαση των μέτρων.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DsSENx
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.