Ατρόμητος - Λαμία 1-1: Δίκαιη μοιρασιά στο Περιστέρι


Η φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τη Λαμία
 
Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος σε 1-1 στη φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να μετρούν από ένα δοκάρι. Οι Μανούσος και Κουλούρης οι σκόρερ του αγώνα.

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Αστέρα (4-1) και ΟΦΗ (1-2), ο Ατρόμητος αναδείχτηκε ισόπαλος με τη Λαμία 1-1 σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους Περιστεριώτες, οι οποίοι φλέρταραν με το 1-0, αλλά το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου στο 10ο λεπτό του αγώνα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σαράνοφ.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας κράτησε όρθια τη Λαμία έπειτα από συνεχείς προσπάθειες του Ατρομήτου να βρει δίχτυα.

Με το καλησπέρα του δεύτερου μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μανουσάκη να σημαδεύει κι εκείνος το δοκάρι. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε το γκολ που έψαχνε.

Στο 48' ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Γιώργο Μανούσο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Ο 33χρονος έκανε το 0-1 για τη Λαμία χωρίς να πανηγυρίσει καθόλου το γκολ του, σεβόμενος την προηγούμενη ομάδα του.

Ο Ατρόμητος έφερε το ματς στα ίσια στο 57' όταν ο Ευθύμης Κουλούρης, έπειτα από τη βαθιά μπαλιά του Μουνίθ, έκανε το κοντρόλ και βγήκε σε τετ α τετ με τον Σαράνοφ και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το 1-1. Το σκορ αυτό έμελλε να είναι και το τελικό.

Ατρόμητος (Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζησαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Νάτσος, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Καρτάλης, Κουλούρης.

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Καραμάνος, Νούνιεζ, Μαρτίνες, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Αντέτζο, Μαζουλουξής.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη