Κυβερνητικές πηγές: «Θα τα δώσω όλα. Σε ευχαριστώ για την τιμή» είπε ο Αποστολάκης σε Μητσοτάκη

Κυβερνητικές πηγές: «Θα τα δώσω όλα. Σε ευχαριστώ για την τιμή» είπε ο Αποστολάκης σε Μητσοτάκη

Σεισμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η άρνηση του Ευάγγελου Αποστολάκη να αποδεχτεί την υπουργοποιησή του. Αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αντιπολίτευση.

Χθες το βράδυ , σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με το Ευάγγελο Αποστολάκη, όπου συζήτησαν εκτός των άλλων τα επιχειρησιακά και την δομή του νέου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, όχι μόνο ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την τιμή που του έκανε, αλλά δεσμεύτηκε ότι «θα τα δώσει όλα».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η αρχική πρόταση του πρωθυπουργού ήταν να αναλάβει θέση Αναπληρωτή υπουργού, ο Ευάγγελος Αποστολάκης ζήτησε «αυτονομία κινήσεων, αυτόνομη δομή της Πολιτικής Προστασίας και θέση με χαρτοφυλάκιο υπουργού», κάτι που έγινε αποδεκτό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατόπιν αυτού έγινε ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BqKCTt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη