Καταγγελίες από Τζανάκη: «Δέχομαι απειλές από Ταλιμπανοχριστιανούς» – Οι φόβοι του για την εξάπλωση του κορονοϊού

Καταγγελίες από Τζανάκη: «Δέχομαι απειλές από Ταλιμπανοχριστιανούς» – Οι φόβοι του για την εξάπλωση του κορονοϊού

«Ο κορονοϊός δεν κάνει βερεσέ», τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, αναφέροντας πως ο ίδιος έγινε «μάρτυρας» σε γλέντι όπου κανείς δεν τηρούσε αποστάσεις και μάλιστα πολλοί χόρευαν, ενώ αυτό απαγορεύεται, αποκαλύπτοντας, παράλληλα πως δέχεται απειλές. 

Ο Νίκος Τζανάκης αναφέρθηκε στη χαλάρωση των μέτρων μέσα στον Αύγουστο και τόνισε πως ο κορονοϊός δεν κάνει «βερεσέ», αλλά αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του, για απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα. «Δέχομαι απειλές από Ταλιμπανοχριστιανούς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά, την πεποίθηση ότι ενδεχομένως η κοινωνία να «πληρώσει» τις συνέπειες των πανηγυριών του Δεκαπενταύγουστου, όταν δεν τηρήθηκαν τα μέτρα, εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη».

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο κορονοϊός δεν κάνει βερεσέ». Συνέχισε, λέγοντας, ότι και ο ίδιος έγινε «μάρτυρας» σε γλέντι όπου κανείς δεν τηρούσε αποστάσεις και μάλιστα πολλοί χόρευαν, ενώ αυτό απαγορεύεται.

Ο κύριος Τζανάκης χαρακτήρισε ανησυχητικά τα στοιχεία για τους εμβολιασμούς, με δραματική πτώση στο Ηράκλειο, τονίζοντας ότι ευχή όλων είναι να μην συνεχιστεί αυτή η πτωτική πορεία.

Παράλληλα, ο κ. Τζανάκης αποκάλυψε ότι δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές από αγνώστους, τους οποίους χαρακτήρισε «Ταλιμπανοχριστιανούς», αλλά όπως είπε: «Δε φοβάμαι και δεν τρομοκρατούμαι».

Την Τρίτη (24/08)ο καθηγητής Πνευμονολογίας τόνισε κατηγορηματικά ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού πρέπει να επεκταθεί σε διάφορους τομείς, αρχίζοντας από τον κρατικό μηχανισμό. Όσοι και όσους υπηρετούν στον στρατό και την αστυνομία θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά, δήλωσε σχετικά.

Αλλά η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού θα πρέπει να περάσει και σε τομείς του ιδιωτικού τομέα, είπε ο Νίκος Τζανάκης, αναφέροντας καταστήματα και υπηρεσίας υγειονομικού ενδιαφέροντος και φέρνοντας σαν παράδειγμα τον τουριστικό τομέα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jh0bH4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη