Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα από το υπουργείο Παιδείας

Προσλήψεις αναπληρωτών: Ανακοινώνονται τα πρώτα ονόματα από το υπουργείο Παιδείας

Σήμερα η ανακοίνωση της Α' φάσης των προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Μέσα στην ημέρα η ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας.

Σήμερα, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις των αναπληρωτών για το νέο σχολικό έτος σύμφωνα με ενημέρωση του τέως αιρετού, Νεκτάριου Κορδή. 

Υπενθυμίζεται ότι από χθες μπήκε σε λειτουργία η η εφαρμογή https://ift.tt/38esShI της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, μέσω της οποίας θα υπογραφούν οι ψηφιακές συμβάσεις με το Υπουργείο Παιδείας και θα γίνει η ανάληψη υπηρεσίας των αναπληρωτών.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανάρτηση του Ν. Κορδή μετά από την ανακοίνωση των προσλήψεων «είναι προφανές ότι θα καλυφθεί τμήμα των δηλωθέντων κενών που είναι πολύ λιγότερα από τα πραγματικά. Επειδή ακούγεται έντονα ότι η κάλυψη θα αφορά το 70% των κενών, να τονίσω ότι δεν υπάρχει γενικός κανόνας για όλες τις ειδικότητες και τις βαθμίδες»!

Η ανάρτηση του Νεκτάριου Κορδή

Για να μην υπάρχει αγωνία σε δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικούς, οι προσλήψεις αναπληρωτών θα γίνουν αύριο!

Λογικά μέχρι αργά το απόγευμα θα έχουν ανακοινωθεί όλα τα ονόματα!

Είναι προφανές ότι θα καλυφθεί τμήμα των δηλωθέντων κενών που είναι πολύ λιγότερα από τα πραγματικά!

Επειδή ακούγεται έντονα ότι η κάλυψη θα αφορά το 70% των κενών, να τονίσω ότι δεν υπάρχει γενικός κανόνας για όλες τις ειδικότητες και τις βαθμίδες!

Η Πέμπτη θα μας βρει με σοβαρά κενά σε Γενική και Ειδική Αγωγή. Σε Μουσικά Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά σχολεία!

Η επίφαση της κανονικότητας που θέλει να περάσει το υπουργείο με PLAN B...C...D... για το άνοιγμα των σχολείων δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός ότι τα σχολεία θα ανοίξουν με χειρότερους όρους υγειονομικά και κυρίως παιδαγωγικά μετά από 2 χαμένες ουσιαστικά σχολικές χρονιές!

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mAorpE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη