Πάγιες δαπάνες: Πληρώνονται οι εργοδότες δικαιούχοι της επιδότησης από τον ΕΦΚΑ

Πάγιες δαπάνες: Πληρώνονται οι εργοδότες δικαιούχοι της επιδότησης από τον ΕΦΚΑ

Πίστωση ποσών στους εργοδότες δικαιούχους της ενίσχυσης με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών

Πιστώθηκαν από τον e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους εργοδότες στις οικονομικές τους καρτέλες τα δικαιούμενα ποσά, όπως αυτά διαμορφώθηκαν και μας γνωστοποιήθηκαν από την ΑΑΔΕ και θα συμψηφίζονται με υποχρεώσεις τους από τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές μισθολογικών περιόδων Ιουνίου 2021 – Νοεμβρίου 2021.

Ειδικότερα η Διοίκηση του η e-ΕΦΚΑ ενημερώνει τους εργοδότες δικαιούχους της ενίσχυσης με τη μορφή επιδότησης παγίων δαπανών (άρθρο 29 του ν. 4772/2021) ότι, πιστώθηκαν.

Το ποσό της ενίσχυσης, που αναλογεί σε κάθε δικαιούχο εργοδότη, έχει ενσωματωθεί στην οικονομική καρτέλα εργοδότη, που τηρείται στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα μας (www.efka.gov.gr/Ηλεκτρονικές υπηρεσίες για εργοδότες/Οικονομική καρτέλα εργοδότη) με τύπο κίνησης: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WCyksf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη