Γιάννης Οικονόμου: Υπάρχει μία μερίδα κόσμου, που επιμένει στο να μην εμβολιάζεται. Οι απόψεις στηρίζονται σε πράγματα τα οποία δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά, ούτε από την επιστήμη, ούτε από την πλειοψηφία των πολιτών, ούτε από την Κυβέρνηση


Δείτε όσα ανέφερε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου:

Σήμερα το πρωί συζητήσαμε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για τα νέα μέτρα, την πανδημία, την πορεία των εμβολιασμών και φυσικά τη στήριξη στους πυρόπληκτους. 

Υπάρχει μία μερίδα κόσμου, που επιμένει στο να μην εμβολιάζεται. Οι απόψεις στηρίζονται σε πράγματα τα οποία δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά, ούτε από την επιστήμη, ούτε από την πλειοψηφία των πολιτών, ούτε από την Κυβέρνηση. Δεδομένου, λοιπόν, ότι αυτό αποτελεί ένα συνολικό κίνδυνο και για τους ίδιους πρωτίστως, για την υγεία τους, και για τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφονται, αλλά και για το σύνολο της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Δεν μπορούν όλοι να κρίνουν αν ένα πράγμα είναι σωστό ή λάθος, αν δεν έχουν το αντίστοιχο επιστημονικό υπόβαθρο, την εμπειρία, τις αντικειμενικές δυνατότητες να αναλύσουν και να εκτιμήσουν κάτι. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Και το χειρότερο από όλα είναι να επιτρέψουμε σε όσους προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους, αναγνώριση, επιρροή σε αυτά τα θολά νερά, να σπείρουν διχασμό στην κοινωνία. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι εδώ δεν μετράμε ψήφους, μετράμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Με τα εμβόλια μετράμε ανθρώπινες ζωές.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη