Ο Καλλιάνος διαψεύδει ότι έρχεται καύσωνας: "Ας ρωτήσετε κανέναν μετεωρολόγο"

Ο Καλλιάνος διαψεύδει ότι έρχεται καύσωνας: "Ας ρωτήσετε κανέναν μετεωρολόγο"

Με ανάρτηση του ο γνωστός μετεωρολόγος γράφει οτι δεν θα έρθει κανένας καύσωνας και μάλιστα καλεί τις σελίδες να επικοινωνούν με ειδικούς μετεωρολόγους  για σωστή πρόγνωση του καιρού.

Έξαλλος ο Γιάννης Καλλιάνος με ιστοσελίδες που αναφέρουν τις τελευταίες ημέρες πως "έρχεται καύσωνας μέχρι την Πέμπτη", με τον μετεωρολόγο να συνιστά σε όσους τις διαχειρίζονται, "να επικοινωνούν για να διασταυρώνουν τέτοιες ειδήσεις με κάποιον ειδικό".

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

"Τις τελευταίες ημέρες, πολλές σελίδες του διαδικτύου, κάνουν λόγο για καύσωνα ο οποίος θα διαρκέσει από σήμερα (Τρίτη) έως και την Πέμπτη, με 40άρια σε πολλές πόλεις.

Θα παρακαλέσω θερμά τις σελίδες αυτές, να επικοινωνούν με κάποιον ειδικό - Μετεωρολόγο πριν ανεβάσουν την είδηση και όχι να μπαίνουν "ερήμην παράσταση" σε Μετεωρολογικές σελίδες προσπαθώντας να βγάλουν συμπεράσματα.

Βγαίνει λανθασμένη είδηση προς τα έξω και ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο δεν γνωρίζει την αλήθεια.

Κανέναν καύσωνα δεν έχουμε. Ήμαρτον".

{https://ift.tt/37RoRzy}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AOgQaP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη