Ένα ανοιχτό αθλητικό πάρκο μέσα στη φύση, δημιούργησε ο Δήμος Φυλής

Ένα ανοιχτό αθλητικό πάρκο μέσα στη φύση, δημιούργησε ο Δήμος Φυλής

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει πλέον τους πολίτες που έχουν επιλέξει για την άθλησή τους την περιοχή του Μόρνου, στα 'Ανω Λιόσια. 

Ο Δήμος Φυλής εξασφάλισε και τοποθέτησε 18 σύγχρονα υπαίθρια όργανα γυμναστικής, δημιουργώντας έτσι ένα αθλητικό πάρκο μέσα στη φύση. Όσοι λοιπόν προτιμούν ως άσκηση το περπάτημα στο βουνό, θα έχουν και τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, για ολοκληρωμένη άσκηση, αφού θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα όργανα γυμναστικής, τα οποία είναι πιστοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα για αερόβια άσκηση και μυϊκή ενδυνάμωση.

Πιο συγκεκριμένα, το αθλητικό πάρκο εφοδιάστηκε με όργανα πιέσεων για τους ώμους, όργανα έλξεων για τους ώμους, παράλληλες μπάρες, πάγκους κοιλιακών ασκήσεων, όργανα εκτάσεων, όργανα έκτασης ποδιών, όργανα ελλειπτικής κίνησης ποδιών, στατικά ποδήλατα, όργανα βάδισης αέρος, όργανα εκτάσεων και stepper. Το κόστος αγοράς καλύφθηκε από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και θα μπορούν όλοι οι ασκούμενοι να τα χρησιμοποιούν ελεύθερα χωρίς κόστος, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή που αναγράφονται σε όλα τα όργανα.

«Έχουμε διαπιστώσει πως τα δυο τελευταία χρόνια έχουν πληθύνει οι συνδημότες μας που ασκούνται στη φύση και εκτός οικιστικού ιστού», λέει ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς και συνεχίζει: «Δημιουργήσαμε και έχουμε σήμερα το πρώτο μεγάλο ανοιχτό αθλητικό πάρκο στο Μόρνο 'Ανω Λιοσίων, γιατί θέλουμε να ενδυναμώσουμε την αγάπη του κόσμου για τη φύση και το βουνό και να προσφέρουμε στους δημότες περισσότερες επιλογές για μια ολοκληρωμένη άθληση».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας 'Ανω Λιοσίων, Νίκος Λιόσης, ο οποίος είχε κάνει και την αρχική πρόταση προς τη δημοτική Αρχή, πρόσθεσε: «Από την πρώτη ημέρα τοποθέτησης, οι δημότες αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία μας και χρησιμοποιούν τα νέα όργανα γυμναστικής. Είναι μια νέα αρχή που κάνουμε, για να ενθαρρύνουμε τον μαζικό αθλητισμό στο βουνό».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3t0kPi8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη