Διασωληνωμένη έγκυος με κορονοϊό, δεν είχε εμβολιαστεί

Διασωληνωμένη έγκυος με κορονοϊό, δεν είχε εμβολιαστεί

Έντονη είναι η ανησυχία για τη διασπορά του κοροναϊού στην κοινότητα. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 3.628 νέα κρούσματα, 22 ήταν οι θάνατοι και 334 οι διασωληνωμένοι.

Στην Κρήτη μάλιστα έχει σημάνει συναγερμός για μία 36χρονη έγκυο, η οποία νόσησε και το περασμένο Σάββατο χρειάστηκε να μπει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, Κώστα Χαχλιούτη, η κατάστασή της έχει εμφανίσει βελτίωση, χωρίς ωστόσο να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

«Οι εργαστηριακές εξετάσεις είναι καλές. Οι γιατροί αποφάσισαν να μειώσουν την καταστολή και να ξεκινήσουν τη διαδικασία της αφύπνισής της. Ωστόσο, αναγκάστηκαν να διακόψουν τη διαδικασία καθώς η αναπνευστική της λειτουργία δεν επέτρεψε να συνεχιστεί. Η 36χρονη παρά τη σύσταση της γυναικολόγου της δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Περίμενε να γεννήσει και να το κάνει μετά. Οι γιατροί παρακολουθούν και το έμβρυο ωστόσο σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να ξέρουν αν έχει επηρεαστεί», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του ΜEGA.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jwlswL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.