Συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με το γραφείο εθελοντών του Δήμου Λαμιέων για την υποστήριξη του επετειακού μαραθωνίου «Αγώνας για την Ελευθερία – Race for Liberty»

Οι εργαζόμενοι των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία, ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Γραφείο Εθελοντών του Δήμου Λαμιέων για την υποστήριξη της αθλητικής διοργάνωσης «Αγώνας για την Ελευθερία - Race for Liberty», ενός επετειακού μαραθωνίου 100 μιλίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με χορηγούς και αρωγούς την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Δωρίδος και τον Δήμο Λαμιέων και σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο Τεχνικό Σύμβουλο Nature In Action. Το ΚΕΘΕΑ αναγνωρίζοντας τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός με τη συμμετοχικότητα, την εθελοντική προσφορά και το αίσθημα του “ανήκειν”, ενθαρρύνει τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν ως μέσο πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων από ουσίες. Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885. Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής. Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη