Tο Δασαρχείο Πεντέλης παίρνει πίσω το κάλεσμα για το κυνήγι αγριογούρουνων

PEXELS

Το Δασαρχείο Πεντέλης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναστέλλει τη δράση δίωξης αγριογούρουνων που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 31/8.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του ανωτέρω (α) σχετικού εγγράφου μας και λαμβάνοντας υπόψη τις συνέπειες και τις ιδιαίτερες συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αττικής μετά τις πρόσφατες
καταστροφικές πυρκαγιές αναστέλλουμε τη δράση που αναφέρεται σ΄ αυτό.

Η Υπηρεσία μας θα επανεξετάσει την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου για την αποτροπή διέλευσης ή παραμονής αγριόχοιρων και των υβριδίων αυτών σε κατοικημένες περιοχές και πλησίον του οδικού δικτύου, καθόσον από την έκταση που θα λάμβανε χώρα η δράση την 31-8-21, μεταφέρεται πληθυσμός σε αυτές.

Στην παρούσα χρονική περίοδο θα εντατικοποιηθεί το μέτρο της παγίδευσης των αγριόχοιρων εντός του οικιστικού ιστού σε κλωβούς και απελευθέρωσής των στο περιβάλλον από όπου προήλθαν, μέτρο που ούτως η άλλως είναι σε εξέλιξη και έχει υλοποιηθεί στο παρελθόν.»



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jsQwxl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη