Λαμία: Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών  στη Λαμία

Συνελήφθησαν, χθες (31-08-2021) βραδινές ώρες στη Λαμία, δύο (2) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών.


Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (5,5) γραμμαρίων, καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα, εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες, καθώς και μία γυάλινη συσκευασία, που περιείχε υγρή μεθαδόνη, μεικτού βάρους (172,2) γραμμαρίων.   


Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη