Πλεύρης από ΔΕΘ 2021: «Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση του ΕΣΥ»

Πλεύρης από ΔΕΘ 2021: «Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση του ΕΣΥ»

«Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση του συστήματος υγείας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης από την ΔΕΘ.

Τα χρήματα που δαπανώνται για την υγεία δίνουν και μία αναπτυξιακή διάσταση ανέφερε επίσης, εγκαινιάζοντας το περίπτερο του υπουργείου στην 85η ΔΕΘ.

Ο κ. Πλεύρης στο περιθώριο των εγκαινίων ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο εθνικό σύστημα υγείας καθώς και για τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει με τη μετάλλαξη Δέλτα και επισήμανε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση του συστήματος, ενώ έκανε ειδική επισήμανση για τα παιδιά τα οποία είναι πιο ευάλωτα στη Δέλτα. 

Όπως τόνισε υπάρχει μέριμνα για την οργάνωση των νοσοκομείων που διαθέτουν παιδιατρικές κλινικές έτσι ώστε να είναι έτοιμα σε κάθε ενδεχόμενο.

Σε ερώτηση για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, καταδίκασε για άλλη μία φορά το γεγονός, εκτίμησε ότι οι περιπτώσεις αυτές δεν είναι τελικά τόσες πολλές , εννοείται ότι οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου με συστηματικό τρόπο, να βρεθούν όσοι παρανόμησαν.

Στην διάρκεια των εγκαινίων απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό έχοντας στο πλευρό του την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και των ΥΠΕ, καθώς και εκπροσώπους από δομές υγείας και νοσοκομεία της πόλης.

Με πληροφορίες από το GR times, Thesstoday

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X8Fnti
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη