Παναθηναϊκός: Δικός του μέχρι και το 2024 ο Παλάσιος - Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς (βίντεο)

Παναθηναϊκός: Δικός του μέχρι και το 2024 ο Παλάσιος - Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς (βίντεο)

Το καλύτερό του... γκολ στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έβαλε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Σεμπαστιάν Παλάσιος αντί ποσού 2 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα εισπράξουν η Ιντεπεντιέντε η Πατσούκα.

Πλέον, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός από την Αργεντινή, προβάρει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Η άφιξη του Παλάσιος στην Αθήνα προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο (σ.σ.: γίνονται προσπάθειες για να έρθει την Παρασκευή), ενώ η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2024, με τον Παναθηναϊκό να αποκτά τα πλήρη δικαιώματα του Αργεντινού άσου και την Ιντεπεντιέντε να διατηρεί ένα 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Βασική επιλογή Γιοβάνοβιτς

Ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση της ομάδας για τα άκρα της επίθεσης και γι' αυτό ο Παναθηναϊκός έριξε το βάρος στην υπόθεση του για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για παίκτη που έχει ως βασικότερα ατού την ταχύτητα και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται τους χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, καθώς επίσης τη μαχητικότητα και τη συμμετοχικότητα σε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, είναι διεισδυτικός και διαθέτει αρκετά καλή επαφή με τα δίχτυα για εξτρέμ, πατώντας συχνά την αντίπαλη περιοχή.

Ο Παλάσιος έκανε τα πρώτα του βήματα σε μία τοπική ακαδημία της περιοχής (Λος Λεοντσίτος), πριν τον ανακαλύψουν οι σκάουτερ της Μπόκα Τζούνιορς στις μικρές ηλικίες και τον εντάξουν στο δυναμικό της.

Αφού αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Μπόκα, στη συνέχεια έπαιξε στην πρώτη ομάδα. Μέτρησε έξι συμμετοχές μέχρι το καλοκαίρι, οπότε η Μπόκα τον παραχώρησε ως δανεικό στην ομάδα όπου έκανε το ντεμπούτο του, την Ουνιόν Σάντα Φε (6 συμμετοχές, 1 γκολ) και κατόπιν στην Άρσεναλ Σαραντί (18 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ).

{https://youtu.be/5sjcmN4ROjE}

Η Μπόκα αποφάσισε να διακόψει το δανεισμό του τον Ιανουάριο του 2015 και τελικά ο Παλάσιος απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε 20 αγώνες, πετυχαίνοντας 6 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ, σε μία σεζόν που πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή με τη φανέλα της. Συνολικά αγωνίστηκε συνολικά 45 ματς με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ταγιέρες (καταγράφοντας 38 συμμετοχές με 12 γκολ και 2 ασίστ), μετά στην Πατσούκα (36 ματς, 8 γκολ, 8 ασίστ) . Η Πατσούκα τον πούλησε στην Ιντεπεντιέντε έναντι 2.3 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2019 και από 'κεί δόθηκε δανεικός (με «ενοίκιο» 300 χιλ. ευρώ) στην Νιούελς Ολντ Μπόις τον Γενάρη του 2020.

Πριν επιστρέψει στην Ιντεπεντιέντε όπου αποτέλεσε μέχρι σήμερα βασικό της στέλεχος στο δεξί φτερό της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, έχοντας μεγάλες προσδοκίες και φέρνοντας εις πέρας στο... 90' τη μεταγραφική του βόμβα για το φετινό καλοκαίρι.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2V2I4v9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη