Θεσσαλονίκη: Μία 33χρονη εξέδιδε ανήλικη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πώς «πιάστηκε» από την Ασφάλεια

φωτογραφία αρχείου

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια μιας 33χρονης έζησε ένα κορίτσι 17 ετών που είχε πέσει θύμα trafficking από τη γυναίκα. Μία σύλληψη για ναρκωτικά ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης, σε έλεγχο που έγινε σε όχημα που επέβαιναν δυο άνδρες και η 33χρονη με την 17χρονη.

Οι άνδρες είχαν κρύψει μέσα στο όχημα μικροδέματα ηρωίνης και κάνναβης και συνελήφθησαν, ενώ προσήχθησαν και οι δύο γυναίκες, όλοι στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου. Οι συλληφθέντες είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος κι ένας 29χρονος Πακιστανός που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι κάτι... τρέχει με τη σχέση της 33χρονης με την ανήλικη, γεγονός που κίνησε τις διαδικασίες ώστε την υπόθεση να την αναλάβει το τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας. Η διερεύνηση έφερε στο φως μια σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της ανήλικης από την 33χρονη.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία που καταδεικνύουν τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης από την 33χρονη, η οποία εκμεταλλευόμενη το νεαρό της ηλικίας, την οικογενειακή κατάσταση της παθούσας και την εμπιστοσύνη που της επέδειξε η μητέρα της ανήλικης, την προώθησε εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο σε εργασία ως εκδιδόμενη, παρά την ανηλικότητα και στερούμενη των απαιτούμενων εγγράφων.

Αρχικά η δράστιδα την προώθησε σε οίκους ανοχής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε διαμέρισμα άγνωστου, μέχρι στιγμής ατόμου, στις Σέρρες, όπου η ανήλικη εργάστηκε έναντι ελάχιστης αμοιβής και με εξαντλητικά ωράρια, διατρέχοντας σοβαρούς κινδύνους για την υγεία της.

Στη συνέχεια, ακολούθησε πρόσκαιρη διακοπή των συχνών επαφών των δύο γυναικών και την 09-09-2021, έπειτα από επανασύνδεσή τους με πρωτοβουλία της ανήλικης, η 33χρονη την έφερε σε επαφή με έναν εκ των προαναφερόμενων συλληφθέντων αντρών με σκοπό την ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής, χωρίς συμφωνία. Ο συλληφθείς προμήθευσε την ανήλικη με ποσότητα κάνναβης έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, η ανήλικη, δύο μέρες πριν την προσαγωγή της, ξεκίνησε να εργάζεται ως εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη υπό την εκμετάλλευση ημεδαπού άντρα, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, που την προήγαγε και την εξανάγκαζε στην πορνεία με χρήση πειθούς και απατηλών μέσων, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά και αποδίδοντας ελάχιστο μέρος των κερδών στην ίδια.

Συνελήφθη η 33χρονη γυναίκα και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3z2vF8z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη